uit de praktijk

clientervaringen:

‘Ik heb je als zeer vriendelijk en zeer open ervaren. Je hebt me leidraden gegeven om bepaalde inzichten te verkrijgen. De oefeningen die we samen hebben gedaan hebben mij bewust gemaakt van mijn te kritische innerlijke stem, en de afstand verworven om de hieraan gekoppelde negatieve emoties en zelfbeeld te kunnen counteren. Je emphatisch vermogen, nuchtere aanpak en sympathiek karakter maakt dat het veilig voelt om mijn verhaal te vertellen, en het heeft me erg goed gedaan om je feedback te krijgen, aan te nemen en proberen toe te passen.”
A.

 

“Vastzitten in mijn hoofd, in mijn denken. Niet altijd heeft praten dan de eerste prioriteit.
De kracht van Job is, zoals ik het heb ervaren, zijn levendige, fijnbesnaarde opmerkzaamheid en zijn talent om contact te maken, zo nodig zonder woorden.
Job heeft mij geholpen om bij mezelf te komen en heeft dat proces tegelijkertijd met vriendelijke aandacht, humor en geduld inzichtelijk gemaakt, ja, kunnen verwoorden op momenten dat ik er voor open stond en kon luisteren met mijn hart.”
A.

 

“Ik heb bij Job ervaren dat ik wel degelijk heel veel voel. Ik heb nooit echt geleerd er naar te luisteren en misschien nog belangrijker mijn gevoel serieus te nemen. Voelen is spannend. Vanuit een reflex stap ik er snel overheen en neemt mijn hoofd het over.
Ik heb bij Job leren vertragen zodat “mijn buik” de kans krijgt gehoord te worden. Wat ik voel klopt!!!”
C.

 

“Ik heb je ervaren als een aandachtige, integere en betrokken therapeut. Je was scherp in het opmerken van al dan niet verborgen gedachtegangen in mijn bewoordingen, waardoor ik beter van mezelf door heb gekregen wat ik echt denk en voel.
Daarin pas je de mindfulness prachtig toe in de praktijk, vind ik.
Ik heb je zorg als heel warm en steunend ervaren en heb je daardoor mijn diepste pijn kunnen toevertrouwen.
Het heeft me in staat gesteld een aantal zaken uit mijn verleden met nog een paar sessies EMDR af te sluiten en weer gewoon te gaan leven met wat er is.”
I.

 

“Via een meditatiegroep heb ik kennis gemaakt met Job en TT. Fijn dat hij op mijn pad kwam.
Het is voor mij een ondersteuning en herinnering van thuis komen bij mijzelf. De TT sessies zijn goed voor mij en mijn… geliefden, want het helpt mij een betere “ ik versie” te zijn. Ik mag goed voor mezelf zorgen en deze momenten van stilstaan bij mezelf (alles laten stromen) zijn een onderdeel daarvan.”
Nicolien

 

“In de afgelopen 6 maanden mocht ik met enige regelmaat een T.T door Job ontvangen.
Een bijzondere werkwijze die een onderdeel was van mijn herstelproces na ziekte. De T.T vergemakkelijkte het inslapen en was voor mij een middel om in een meditatieve staat van zijn te komen. De uitwerking van de sessies was telkens anders, maar bracht altijd rust. Soms werd ik mij gewaar welke fysieke sensaties er op een bepaald moment aanwezig waren, zodat ik deze kon aanschouwen en aandacht kon geven.
Met behulp van de T.T leerde ik beter luisteren naar mijn eigen lichaam. Ik leer daardoor signalen in een vroeg stadium herkennen, wat een belangrijke stap is richting blijvend herstel.”
Maartje

 

Job, bedankt dat je via T.T. de pijn rond mijn heup met succes behandeld hebt. Ik heb sinds 6 jaar een nieuwe heup, kreeg weer pijn en vreesde dat er met die heupprothese iets mis was.
Dankzij twee maal hulp van jou, verdwenen de klachten en kan ik nu weer rustig een uur of langer wandelen!
Ook spelen de tussenribspieren in mijn rug zo nu en dan op. Drie keer heb jij mij daaraan geholpen en ik voel geen pijn meer!
Hoe e.e.a. werkt en wat het jou aan energie kost weet ik niet. Maar jouw behandelingen nemen spanningen weg en na een paar dagen waren beide keren mijn pijn”tjes” ook verdwenen.
Hartelijk dank Job, ik hoop dat je veel mensen mag helpen.
Enny

 

Nog enkele uitspraken van clienten:
– “Door je aandacht voor hoe ik erbij zit en je nauwkeurige luisteren, geef je me terug wat ik eigenlijk wil zeggen en wat ik werkelijk voel.”
– “Je zegt in hele simpele woorden precies wat er speelt.”
– “Ik heb door je vragen en hoe je de oefeningen begeleidde veel meer inzicht gekregen.”
– “Ik word rustig van je stem.”
– “Ik vind het zo fijn hoe je werkt.”